Vanliga frågor


Fråga: Vilken storlek behöver jag köpa till min nyfödda bebis?
Svar: Vanligtvis rekommenderas storlek 50 i kläder till nyfödda bebisar. Men det kan vara bra att även köpa några plagg i storlek 56 eftersom bebisar kan växa snabbt.

Fråga: Har ni ekologiska eller miljövänliga produkter för bebisar?
Svar: Ja, vi har ett urval av ekologiska och miljövänliga produkter för bebisar, inklusive kläder, blöjor, tvättmedel och leksaker. Fråga gärna våra butiksanställda för att se vilka alternativ vi har.

Fråga: Vad är skillnaden mellan en spjälsäng och en vagga?
Svar: En spjälsäng är en större säng som används när barnet blir äldre och kan klättra eller stå upp på egen hand. En vagga är mindre och används oftast för nyfödda eller spädbarn. Vaggan kan därmed vara lättare att flytta runt i olika rum.

Fråga: Vilket blöjor är bäst för min bebis?
Svar: Det beror på din bebis och vad du föredrar. Vi har olika märken och modeller av blöjor tillgängliga. Vissa föräldrar föredrar tygblöjor för att vara mer miljövänliga, medan andra föredrar engångsblöjor för att vara mer bekvämt. Prata med vårt kunniga personal för att få rekommendationer baserat på dina behov.

Fråga: Vilka produkter behöver jag för att bada min bebis?
Svar: För att bada din bebis behöver du en badbalja, babytvål eller schampo, en mjuk handduk, babyolja eller lotion, och en babykam eller borste för att vårda håret. Det kan också vara bra att ha vissa leksaker för att underhålla bebisen under badet. Du kan hitta dessa produkter hos oss.

Fråga: Vilket sorts nappflaskan rekommenderar ni?
Svar: Det beror på ditt barns behov och preferenser. Vi har olika typer av nappflaskor med olika nappstorlekar och former. Vissa flaskor är anti-kolik designade för att minska luftinhalation och minska risken för magproblem. Prata med vår personal för att få rekommendationer baserat på ditt barns behov.

Fråga: Vilka produkter behöver jag för att byta blöja?
Svar: För att byta blöja behöver du blöjor, huden våtservetter, blöjpåsar, och kanske även blöjkräm för att skydda bebisens hud. Du kan också överväga en skötbädd eller en skötbordsmatta för att göra bytet bekvämare för både dig och din bebis. Vi har alla dessa produkter tillgängliga.